Силна международна подкрепа получава кандидатът на ДПС в 23 МИР-София

...
 Силна международна подкрепа получава кандидатът на ДПС в 23 МИР-София
Коментари Харесай

Председателят на комисията по правни въпроси на ЕП със силно послание в подкрепа за Валентин Тончев

 izbori_2023_v1_014

 

Силна интернационална поддръжка получава претендентът на Движение за права и свободи в 23 МИР-София Валентин Тончев.

 

В поредност от видеа, интернационалните сътрудници на партията изричат поддръжката си за новото лице на Движение за права и свободи. 

 

Председателят на комисията по правни въпроси на Екологичен потенциал Адриан Васкес Лазара насочи мощно обръщение към българските жители, в което дефинира Тончев като безрезервен и способен водач, който ще способства за по-добрия живот на жителите, в случай че бъде определен за депутат.

„ Работил съм в тясно съдействие с Движение за права и свободи и Валентин по доста въпроси, които засягат България и Европа. Той е безрезервен, способен и разгорещен водач, който отстоява демократичните полезности на демокрацията и свободите, толерантността и многообразието, както и световната роля, която Европа би трябвало да играе. Ето за какво ви приканвам да излезете и да гласувате на 2 април и да подкрепите Валентин Тончев и листата на Движение за права и свободи, защото те са най-хубавият избор за бъдещето на България в Европа. “, споделя Лазара във видеообръщението си в поддръжка на Валентин Тончев.

Лазара споделя още, че България е изправена пред решителен миг и в този момент не е моментът жителите да бъдат безразлични, тъй като всеки глас има значение.

„ Сега е време да получите публичност и да подкрепите тези, които споделят вашите европейски полезности, нашите полезности и актуализирана визия за бъдещето на България. “, споделя още той.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР